Qui sóc

És des d’aquesta corrent de la psicologia humanista, centrada en l’estudi de l’estructura de la personalitat, des d’on he pogut integrar tots els coneixements i eines, creant un sistema terapèutic propi, resolutiu i eficaç.
Aquest es basa en el viure des de la consciència, sabent que quan entenem com funcionem i desenredem el que sentim, tornem a la nostra essència i ens convertim en els/les líders de la nostra vida, activant l’ADULT que tenim dins nostre. D’aquesta manera, aprenem a triar les decisions més beneficioses per a nosaltres.

El meu desig és poder acompanyar a les persones cap a l’enteniment i el benestar; ajudant a resoldre les dificultats que tinguin; i que puguin viure les seves vides amb tot el seu potencial.

Formació

  • La Pràctica de la Psicoteràpia: Metodologia aplicada per a professionals de l’ajuda psicològica i educativa (2019-2020), al Gabinet d’Intervenció i Educació Psicològica. Dra. Consuelo Rollán.
  • Curs d’introducció a l’Anàlisi Transaccional (2019), al Gabinet d’Intervenció i Educació Psicològica. Dra. Consuelo Rollán.
  • Màster en Teràpia Gestalt (2013-2017), a l’Escola de Teràpia Gestalt ISURI.
  • Diplomatura en Educació Social (2002-2005) a la Universitat de Lleida.